Hvem er BamFam?

Panda


Vi er to kamerater fra Trondheim og Halden som tar komfort og miljø på alvor! Sammen hadde vi et brennende ønske om å bygge noe opp fra start, og bestemte oss derfor for å skape BamFam.

Som de ildsjelene vi er, var det viktig for oss å gjøre det meste på egenhånd, både for å gi oss selv nye utfordringer og erfaringer, men mest for å sikre gode produkter og god ivaretakelse av våre kunder. Blant annet fungerer hjemmene våre også som lager, slik at vi har mulighet til å kvalitetskontrollere produktene, samtidig som vi som skapere av BamFam også står med ansvaret for kundekontakt, valg av produkter og alt annet som kommer med det å drive en nettbutikk..

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vi lærer noe nytt for hver dag vi holder på. Vårt mål er å inkludere flere produkter av bambus underveis i reisen vår. Sokker er bare starten!

 
Hva er egentlig et godt produkt?  

Komfort er kjernen i vårt merke. Vi tror på at komfort og behag skaper mer glede og mindre uroligheter, både i aktivitet og på hjemmebane.

BamFam ble født med oppdraget om å ta nettopp komfort, men også utholdenhet, til et høyere nivå. Vårt mål er å alltid tilby produkter med høy kvalitet, og samtidig kanskje de mykeste sokkene vi selv har opplevd.

I tillegg fortsetter vi arbeidet for et bedre miljø med fokus på bærekraft. Vi har høye krav når vi velger nye produkter eller løsninger, og all vår emballasje er selvfølgelig resirkulerbar. BamFam er en nettbutikk drevet av UpTo DA.