BamFam bursdag

BamFam har bursdag!

Det er nå 1 år vi startet å selge bambussokker og det har vært en utrolig gøy reise. Vi har gjort ting riktig, gjort ting feil og ikke minst lært utrolig mye! 

Ved å selge sokker fra våre 2 lagre, som vi ellers kaller våre hjem, så har vi solgt 900 par med bambussokker. Vi har hatt kunder fra Nordland til Østfold, og er stolte over hva vi har fått til i vårt første år. Fra å ha null erfaring med nettsalg, har vi lært masse om regnskap, import, kundeservice og markedsføring. 
miljøvennlig emballasje

Når vi grunnla BamFam var det viktig for oss at vi også skulle være med på å gi noe tilbake. Og for hvert salg vil fortsatt 3% av prisen bli donert til Pandasinternational.org. Og i september 2021, kom gladnyheten om at pandaen ikke lenger er på listen over utrydningstruede dyr. 
Panda

Vi er fast bestemt på å alltid utvikle oss videre, og forbedre våre prosesser. Året som kommer angripes med motivasjon og en glød om å vokse enda mer. Ambisjonene våre er skyhøye og vi vet vi kan gjøre det enda bedre fremmover. 

Vi setter pris på alle salg og tilbakemeldinger vi har fått. Tusen takk til alle som har støttet oss igjennom oppstartsperioden vår!
Tilbake til bloggen